Dag van de gastouders. 15 septeber 2016

Dag van de Gastouders

In 2002 is de Dag van de Leidster/Pedagogisch Medewerker/Gastouder in het leven geroepen. Een dag waarop wij -als individu- in het zonnetje gezet worden.
Echter ervaren wij vrijwel elke dag de waardering van onze vraagouders! Daarom vinden wij (alle Gastouders uit heel Nederland) dat het dit jaar tijd wordt om niet zélf in het zonnetje gezet te worden, maar aandacht te vragen voor ons mooie beroep. Voor de mensen die nog niet bekend zijn met Gastouderopvang. Die nog niet weten dat het een hele fijne, professionele en erkende vorm van kinderopvang is. En dat u, wanneer u kiest voor Gastouderopvang, gewoon in aanmerking kunt komen voor een tegemoetkoming in de kosten door de overheid.

Daarom hebben wij, Gastouders uit heel Nederland, de krachten gebundeld en gaan een hele nieuwe betekenis geven aan de Dag van de Gastouder! Wij vieren deze speciale dag graag samen met onze opvangkindjes, want daar ligt uiteraard ons hart!

Zo is er speciaal voor ons een vlag ontworpen, die wij deze dag uit zullen hangen omdat het 'ons' feest is. Hierdoor kunt u tegelijkertijd ook zien waar er een Gastouder bij u in de buurt zit. (Hier kunt terecht voor eventueel meer informatie) 

 

Hou de website in de gaten voor verdere informatie over deze dag.