Regels bij gastouder jolanda

Wijzigingen en opzegging moeten een maand van te voren worden doorgegeven.

Vakantie dagen moeten worden doorbetaald.

Dagen dat gastouder jolanda gesloten is worden niet gerekend

Bij ziekte van ouders of kinderen worden de uren gewoon geschreven.

De uren die op contract staan worden berekend ook bij later brengen of eerder ophalen.

Gastouder jolanda is in de zomervakantie 4 weken gesloten en tussen kerst en oud en nieuw  2 weken, ook tijdens pasen, hemelvaart en pinksteren  en koningsdag gesloten. Overige vrije dagen worden op tijd door gegeven.

Ziekte:

kinderen mogen niet komen als ze paracetamol hebben gehad, ook wordt er geen paracetamol hier gegeven alleen met een doktersverklaring.

kinderen met een besmettelijke ziekte mogen niet komen, zoals oa buikgriep ( diarree en/ of overgeven) bij overgeven en diarree  1 dag vrij hiervan voor ze mogen komen, krentebaard ed. Krentebaard moet eerst  2 dagen behandeld worden met een zalfje van de huisarts,bij open krentebaard in het gezicht of handen thuis houden tot het is ingedroogd ivm besmetting.

kinderen met kinderziektes zijn al besmettelijk voor het uitbreken, weren heeft dan ook geen zin. Mocht het kind hiervan zelf niet fit zijn en hierdoor te veel aandacht nodig hebben is dit niet haalbaar in de groep, dan eerst goed thuis uitzieken

bij waterpokken zijn ze weer welkom zodra alle plekjes ingedroogd zijn 

kinderen die koorts hebben  tot 38 graden mogen komen zolang ze instaat zijn om mee naar buiten te gaan. Boven de 38,graden worden oudes gebeld om het kind op te halenen moeten  1 dag koortsvrij zijn voor ze weer mogen komen.

wanneer het zieke kind te veel aandacht vraagt en dit niet haalbaar is in de groep moet het opgehaald worden.

 Tijdens een griepepedemie moeten zieke kinderen thuis blijven ivm besmettingsgevaar, pas na goed uitzieken zijn ze weer welkom

 Ruilen van dag is mogelijk in overleg en als het kindaantal het toelaat, ruilen mag in de week voorafgaand vd ruildag, in de week vd ruildag en 1 week na de ruildag. Dit mag alleen bij een losse vrije dag, vakanties  en ziekte dagen kunnen niet geruild worden.

Kinderen met luizen moeten eerst behandeld worden net als de overige gezinsleden.

 Er worden geen kinderen gebracht of gehaald van de ps 

 

Gereserveerde uren worden altijd gerekend bij afzegging. Dit zijn de uren die gereseveerd zijn buiten de contracturen om

 

speelgoed wat van huis wordt meegenomen is voor eigen verantwoording bij verlies of stukgaan